Veiligheid boven alles

Steiger huren

BOUHS Steigerwerken heeft voor iedere vraag een passende oplossing. Door een ruime voorraad en eigen transportmiddelen kunnen we snel schakelen, ook bij uw spoedopdracht. Ons team van gecertificeerde en ervaren steigerbouwers zorgt voor de volledige montage op locatie.

U hoeft bij het huren van onze steigers niet om te kijken naar keuringen of kwaliteit van het materieel. Al onze steigersytemen zijn TÜV-CERT gecertificeerd volgens de veiligheidsnorm DIN en ISO 9001:2008. Raadpleeg onze product documentatie.

“Wij hebben voor iedere vraag een passende oplossing.”

BOUHS Steigerwerken

Steigersystemen

Metselsteiger

Metselsteigers

De metselsteigers, ook wel zware steiger genoemd, wordt samengesteld met een Allround systeem en Tube Lock pijpkoppelingen met een unieke gladde buisverbinding.

Meer info
Renovatiesteiger

Renovatiesteigers

Voor stukadoorswerkzaamheden, renovatie, gevelreiniging, restauratie en onderhoud. Een bijzonder functionele gevelsteiger.

Meer info
Ondersteuningssteiger

Ondersteunings-
steigers

Voor ondersteunend fundament maken wij gebruik van een systeemsteiger kenmerkend door: snelle en eenvoudige montage, flexibele staanderafstand met diverse standaardlengtes, breed en gemakkelijk toepasbaar.

Meer info
Trappentorens

Trappentorens

Trappentorens zijn rolsteigers met geïntegreerde trappen. Deze trappen zijn niet alleen extra veilig, maar bieden meer voordelen. Door de ingebouwde trappen is het mogelijk gereedschappen mee de rolsteiger op te nemen.

Meer info
Steigerbouw specials

Specials

Er is veel mogelijk op het gebied van aanvullende vragen of wensen. Denk aan hangsteigers, looptunnels, aanbrengen van krimpfolie, personen/-goederenliften, ruimtesteigers etc.

Meer info

Veilig werken zonder zorgen!

Wij zijn betrokken, oplossingsgericht en altijd paraat.